Turku – Bouldertehdas 5.10.2019

Boulderliiga 2019-2020
Kisatiedote
Turku – Bouldertehdas 5.10.2019

Boulderliigan kausi 2019-2020 käynnistyy Suomen Turussa 5.10.2019! Kauden ensimmäistä kisaa isännöi Olli-Petteri Mannin Bouldertehdas, joka samalla debytoi Boulderliiga areenana. Turun osakilpailussa on luvassa huippuluokan reittiosaamista, sillä reitinteosta vastaa tehotiimi Tomi Nytorp ja Olli-Petteri Manni yhdessä muutaman paikallisen avustajan kanssa. Nähdäänköhän kisareiteillä Tomin paljon kehuttuja puuotteita tai Tomin käsityönä valmistamia bokseja? Se jää nähtäväksi, mutta varmaa on se, että Turussa on luvassa erittäin kova startti Boulderliigan uuteen kauteen!

Tällä kaudella mukana Boulderliigassa on mukana miesten ja naisten avoimen sarjan ohella omat sarjat niin junnuille kuin ikämiehille ja supernaisille. Lue lisää näistä sarjoista Boulderliigan säännöistä osoitteessa: www.boulderliiga.fi/saannot/

Tapahtumapaikka ja pysäköinti

 • Bouldertehdas, Ruukinkatu 4
 • Pysäköinti OldMillin Pihalle Bouldertehtaan eteen. Portit auki kisapäivänä klo 9-20.

Osallistujaohje ja säännöt

Jos olet mukana ensimmäistä kertaa, niin kannattaa lukaista Boulderliigan säännöt ja osallistujaohje Boulderliigan verkkosivuilta www.boulderliiga.fi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu Problemator sovelluksen avulla. Voit ladata sovelluksen puhelimeesi sovelluskaupastasi. Sovellus on ilmainen.
Ensimmäisellä kerralla sinun tulee luoda henkilökohtaiset tunnukset Problematoriin. Seuraavilla kerroilla voit käyttää samoja tunnuksia ja ilmoittautuminen nopeutuu. Problematorin kisahausta voit hakea haluamasi kisan ja osallistua muutamalla klikkauksella. Kisapaikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua mukaan saman tien!
Turun kilpailuun osallistujia otetaan 150.
Jos osallistujamäärä on yli sata niin ikämiehet ja supernaiset sekä juniorit kiipeilevät klo 10-13 ja avoimen sarjan miehet ja naiset klo 12-15.
Finaalit klo 18.00 alkaen.
Ilmoittautuminen sulkeutuu keskiviikkona 2.10 klo 21.00. Ilmoittautuminen kisapaikalla ei ole mahdollista.
Osallistumismaksu on 25€. Yleisölle vapaa pääsy!

Tapahtumapäivän aikataulu

 • Halli auki klo 9.30
 • Alkuinfo klo 9.50 ja 11.50
 • Karsinta-aika klo 10-15. Jos ilmoittautuneiden määrä ylittää 100 osallistujan rajan, kiivetään karsinnassa kahdessa erässä: ensimmäinen ryhmä (juniorit, ikämiehet ja supernaiset) klo 10-13 ja toinen ryhmä (miesten ja naisten avoin sarja) klo 12-15
  Jos osallistujamäärä jää alle sataan, kiivetään karsinnat yhdessä erässä yksi klo 12-15
  Junnujen ja ikäsarjojen palkinnot jaetaan heti karsintakierroksen päätyttyä.
 • Tekninen tauko (finaalireittien kasaus) klo 15-17
 • Finalistien eristys alkaa klo 15. Finaalit Bouldertehtaan uudella puolella. Finalistien eristys on vanhalla puolella, joka toimii samalla myös lämmittelyalueena.
 • Finaalistien ja finaalireittien esittely klo 17.20 alkaen
 • Finaalit klo 18 alkaen
 • Palkintojen jako heti finaalien jälkeen

Tietoa hallin kiipeilijöille ja katsojille

 • Ti 1.10 klo 18 suljetaan uusi puoli
 • To 3.10 klo 18 alkaen koko halli kiinni
 • Su 6.10 normaalisti auki
 • Osa kisareiteistä jää seinälle
 • Katsojia mahtuu halliin finaalien aikana. Katsoja pyydetään pysymään pois patjoilta turvallisuussyistä koko karsintojen ajan. Finaaleissa katsojat ohjataan sopiviin paikkoihin henkilökunnan toimesta.

Reittitiimi

Pääreitintekijöinä Turun kisassa toimivat Tomi Nytorp ja Olli-Petteri Manni. Tomia ja Olli-Petteriä avustavat paikallinen reitintekijä Henri Grönholm ja erinäinen määrä avustajia.

Muut kisakeskuksen palvelut

Bouldertehtaan kahvilasta löytyy hyvää kahvia, sämpylää, CiffBaria, jäätelöä ja virvoitusjuomia.
Paikallisista ruokapaikoista Bouldertehtaan henkilökunta suosittelee Kupittaan aseman läheltä löytyvää VGWok ravintolaa (www.vgwok.fi), jossa on mm. erinomaiset kasvisruuat. Ruuat voi syödä paikan päällä tai vaikka napata mukaan hallille. VGWok on avoinna lauantaisin klo 11-19 ja se on noin viiden minuutin kävelymatkan päässä Bouldertehtaalta. Jos mieli tekee pizzaa tai kebabia löytyy Nummen kaupunginosasta lukuisa määrä hyviä vaihtoehtoja!

Tapahtuman yhteystiedot ja media

Facebookissa ja Instagramissa @bouldertehdas sekä http://www.bouldertehdas.fi/boulder/tapahtumat. Jos jokin on epäselvää voi kysymyksiä lähettää sähköpostilla myynti@bouldertehdas.fi. Boulderliigan yleisiin kysymyksiin saat vastauksen näppärimmin sähköpostilla info@boulderliiga.fi. Osakilpailun finaalia pääset seuraamaan live-lähetyksenä verkossa. Finaalilähetyksen linkki löytyy Boulderliigan Facebookista ennen finaalien alkamista.

Jaa Boulderliigan ilosanomaa jakamalla kuvasi ja kokemuksesi sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla:
#boulderliiga
#bouldertehdas

Tervetuloa Boulderliigakauden avaukseen Bouldertehtaalle 5.10.2019!