OULU – OULUN KIIPEILYKESKUS 16.11.2019

Kisatiedote
Oulun kiipeilykeskus
16.11.2019

Boulderliigan tämän kauden toinen osakilpailu käydään Oulun kiipeilykeskuksella lauantaina 16.11.2019. Tässä Oulun kisatiedote olkaa hyvät!

Tapahtumapaikka ja pysäköinti

Oulun Kiipeilykeskus, Paakakatu 7, 90520 Oulu

Pysäköinti kiipeilykeskuksen pihaan osoitteessa Paakakatu 7. Parkkialueen ollessa täynnä voit parkkeerata myös osoitteessa Alvar Aallon katu 1, 90520 Oulu

Oulun keskustasta kiipeilykeskukselle pääsee helposti linja-autolla noin 15min välein. Väliä kulkee ainakin seuraavat bussit: 4, 4A, 20 ja 20B.

Osallistujaohje ja säännöt

Jos olet mukana ensimmäistä kertaa, niin kannattaa lukaista Boulderliigan säännöt ja osallistujaohje Boulderliigan verkkosivuilta www.boulderliiga.fi/saannot

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu Problemator sovelluksen avulla. Voit ladata sovelluksen puhelimeesi sovelluskaupastasi. Sovellus on ilmainen. Ensimmäisellä kerralla sinun tulee luoda henkilökohtaiset tunnukset Problematoriin. Seuraavilla kerroilla voit käyttää samoja tunnuksia ja ilmoittautuminen nopeutuu. Problematorin kisahausta voit hakea haluamasi kisan ja osallistua muutamalla klikkauksella. Kisapaikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua mukaan saman tien.

Oulun osakilpailuun otetaan 150 kilpailijaa. 100 osallistujan ylittyessä kilpailijat jaetaan kahteen ryhmään, joista toinen aloittaa karsinnat klo 10 ja toinen klo 12. Karsinta-aika on kolme tuntia. Katso lisätiedot alta kohdasta ”tapahtumapäivän aikataulu”.

Ilmoittautuminen sulkeutuu keskiviikkona 13.11.2019 klo 21.00. Ilmoittautuminen kisapaikalla ei ole mahdollista. Osallistumismaksu on 25€.

Yleisölle vapaa pääsy!

Tapahtumapäivän aikataulu

Halli auki klo 9.30

Alkuinfo klo 9.50 ja 11.50

Karsinta-aika klo 10-15.

Jos ilmoittautuneiden määrä ylittää 100 osallistujan rajan, kiivetään karsinnassa kahdessa erässä: ensimmäinen ryhmä (juniorit, ikämiehet ja supernaiset) klo 10-13 ja toinen ryhmä (miesten ja naisten avoin sarja) klo 12-15

Jos osallistujamäärä jää alle sataan, kiivetään karsinnat yhdessä erässä klo 12-15

Junnujen ja ikäsarjojen palkinnot jaetaan heti karsintakierroksen päätyttyä.

Tekninen tauko (finaalireittien rakennus) klo 15-17

Finalistien eristys alkaa klo 15. Finalistien eristys ennen finaalia on vanhalla puolella, josta siirrytään saattueena finaalin aikaiseen eristykseen uuteen boulderhalliin.

Finaalistien ja finaalireittien esittely klo 17.20 alkaen

Finaalit klo 18 alkaen

Palkintojen jako heti finaalien jälkeen

B-finaalit tuttuun tapaan saunaosastolla palkintoseremonian jälkeen. Sauna ja palju kuumana!

Tietoa hallin kiipeilijöille ja katsojille

Kisat järjestetään Oulun Kiipeilykeskuksen uudessa boulderhallissa. Kisat eivät vaikuta vanhan puolen aukioloaikoihin tai kiipeilyyn.

Uusi boulderhalli on suljettu ke-pe 13.-15.11.2019

Halli avataan asiakkaille heti sunnuntaina 17.11.2019 klo 10.

Kisareittejä jätetään asiakkaiden kiivettäväksi mahdollisuuksien mukaan.

Yleisöltä vapaapääsy kisapaikalle. Paikkoja on rajoitetusti, joten saapukaa ajoissa paikalle. Finaalit streamataan joten kisoja voi seurata myös internetissä tai vanhan puolen loungessa.

Reittitiimi

Tuukka Peteri, Boulderkeskus

Avustavina reitintekijöinä toimivat Oulun Kiipeilykeskuksen reittimestarit.

Muut kisakeskuksen palvelut

Osallistujille on tarjolla salaatti-buffet saunaosastolla b-finaalien yhteydessä. Kahviostamme saa patukoita, jätskiä, virvotus- ja palautusjuomia sekä erinomaista kahvia. Eväiden täyttö onnistuu viereisessä ruokakaupassa tai hieman kauempaa isommasta kaupasta, jossa on mm. salaattibaari. Tuhdimpaa sapuskaa löytyy naapurin Dixonista ja läheisestä pizzeria Lilasta.

Majoitus pitkänmatkalaisille

Oulun kiipeilykeskuksen lähellä suosittelemme seuraavaa majoitusta, joka on edullinen, lähellä kisapaikkaa ja siellä on vielä kivasti tilaa.

Oulun satama apartments
Satamatie 35, 90520 Oulu
1,5 km Oulun Kiipeilykeskukselta
2 h-huone alk. 59€/yö/huone

Tapahtuman yhteystiedot ja media

Tiedustelut: 045 180 1403, info@oulunkiipeilykeskus.com aukioloaikojen puitteissa (ma-pe 12-22, la 10-18, su 10-20)

Boulderliigan yleisiin kysymyksiin saat vastauksen näppärimmin sähköpostilla info@boulderliiga.fi

Osakilpailun finaalia pääset seuraamaan live-lähetyksenä verkossa. Linkki finaalilähetykseen löytyy Boulderliigan facebook sivulta ennen finaalien alkua.

Jaa Boulderliigan ilosanomaa jakamalla kuvasi ja kokemuksesi sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla:

#boulderliiga #Oulunkiipeilykeskus

Tervetuloa boulderliigan toiseen osakilpailuun Ouluun!