BOULDERLIIGA?

Boulderointi on muutaman viime vuoden aikana harrastajamäärää räjähdysmäisesti lisännyt kiipeilyn alalaji, jossa kiipeilijät mittelevät taitojaan, voimiaan ja kekseliäisyyttään erilaisilla reiteillä. Boulderkiipeilyssä ei käytetä kiipeilykenkien ohella muita varusteita, joten lajin aloittaminen on hyvin helppoa ja laji on varsin turvallinen paksujen patjojen ansiosta.

Boulderliiga on rento boulderointikilpailujen sarja, johon kuka tahansa voi osallistua! Osakilpailuja järjestetään kuusi ympäri Suomea. Boulderliiga alkaa syyskuussa ja jatkuu talven yli aina seuraavan vuoden keväälle. Kilpailuja on talvikaudella keskimäärin kolmen viikon välein.

Boulderliigaa organisoi järjestävien hallien taustalla toimivista henkilöistä koottu järjestelytiimi, jossa jokaisen hallin edustajan lisäksi mukana toiminnassa on muutama avustava henkilö. Yksittäisen kisan järjestelystä vastaa kisatapahtuman näyttämönä toimiva kiipeilykeskus.

Voit osallistua Boulderliigaan osallistumalla vaikka vain yhteen osakilpailuun tai kiertämällä ne kaikki. Osakilpailuissa jaetaan pisteitä sijoituksen mukaan. Kauden päätteeksi eniten kokonaiskilpailupisteitä keränneet kilpailijat voittavat rahapalkintoja! Kisoihin kannattaa ehdottomasti osallistua vaikkei kisakiipeily olisikaan vielä tuttua. Boulderliigan kilpailut ovat erinomainen mahdollisuus päästä nauttimaan huippuhienoista kisareiteistä, tutustumaan mukaviin uusiin ihmisiin ja mahtaviin kiipeilyhalleihin ympäri Suomea! Boulderliigan kisoissa on poikkeuksetta lämmin ja kannustava tunnelma ja toivotammekin kaikki mukaan nauttimaan Boulderliiga-kaudesta 2019-2020!