14.3.2020 TAMPEREEN KIIPEILYKESKUS LIELAHTI – TAMPERE

Kisatiedote

Tampere – Tampereen Kiipeilykeskus Lielahti 14.3.2020

Boulderliigan kauden 2019–2020 viimeistä osakilpailua lauantaina 14.3.2020 isännöi Tampereen Kiipeilykeskus!

Tällä kaudella Boulderliigassa on mukana miesten ja naisten avoimen sarjan ohella omat sarjat niin lapsille ja nuorille kuin ikämiehille ja supernaisille. Lue sarjoista lisää osoitteessa: http://boulderliiga.fi/sarjat-groups/.

Reittitiimi

Pääreitintekijänä Tampereen kisassa toimii Jakob Greistorfer. Jakobia avustavat Tampereen Kiipeilykeskuksen reitintekijät Tommi Rytinki ja Kalle Laakso, pääkaupunkiseudulta tamperelaistunut Tuomo Kuisma sekä Boulderkeskuksen Tuukka Peteri.

Jakob on kotoisin Itävallasta ja intohimoinen kalliokiipeilijä sekä reitintekijä. Hän on tehnyt ensinousuja ulkobouldereille sekä reittejä kiipeilykeskuksissa ympäri Itävaltaa työskennellen useiden kokeneiden reitintekijöiden kanssa ja tulee nyt vetämään Boulderliigan viimeisen osakilpailun reitintekotiimiä Tampereelle! Jakobin sanoin reitinteko on aina mahdollisuus oppia, tehdä yhteistyötä sekä antaa oppimis- ja ilmaisumahdollisuuksia myös kanssakiipeilijöille.

Osallistumisoikeus ja säännöt 

Jos olet mukana ensimmäistä kertaa, lukaise osallistumisoikeus Boulderliigaan sekä säännöt Boulderliigan verkkosivuilta: www.boulderliiga.fi.

Ilmoittautuminen 

Ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu Problemator-sovelluksessa. Voit ladata ilmaisen sovelluksen puhelimeesi sovelluskaupastasi.

Ensimmäisellä kerralla sinun tulee luoda henkilökohtaiset tunnukset Problematoriin. Seuraavilla kerroilla voit käyttää samoja tunnuksia ja ilmoittautuminen nopeutuu. Problematorin kisahausta voit hakea haluamasi kisan ja osallistua muutamalla klikkauksella. Kisapaikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua mukaan saman tien!

Tampereen osakilpailuun osallistujia otetaan 100 hlö.

Ilmoittautuminen sulkeutuu keskiviikkona 11.3. klo 23.00. Ilmoittautuminen kisapaikalla ei ole mahdollista. 

Osallistumismaksu on 25€. Yleisölle vapaa pääsy!

Tapahtumapaikka ja pysäköinti 

Tampereen Kiipeilykeskus Lielahti, Harjuntausta 4

Pysäköinti parkkipaikalle TK Lielahden eteen

Tapahtumapäivän aikataulu 

Halli auki klo 8.30

Alkuinfo kahdessa erässä klo 9.50 ja 11.50 tai yhdessä erässä 10.50. Ilmoitamme aikataulun kun ilmoittautuneiden määrä ylittää 90 tai viimeistään 11.3.

Karsinta-aika klo 11–15. Jos ilmoittautuneiden määrä ylittää 90 osallistujan rajan, kiivetään karsinnat kahdessa erässä: ensimmäinen ryhmä (lapset ja nuoret, ikämiehet ja supernaiset) klo 10–13 ja toinen ryhmä (miesten ja naisten avoin sarja) klo 12–15.

Jos osallistujamäärä jää alle 90, kiivetään karsinnat yhdessä erässä klo 12–15.

Lasten ja nuorten sarjojen sekä ikäsarjojen palkinnot jaetaan heti karsintakierroksen päätyttyä.

Tekninen tauko (finaalireittien kasaus) klo 15–17

Finalistien eristys alkaa klo 15

Finalistien ja finaalireittien esittely klo 17.20 alkaen

Finaalit klo 18 alkaen

Palkintojenjako heti finaalien jälkeen

Tietoa hallin kiipeilijöille ja katsojille 

TK Lielahden boulderalue on suljettu reittitöiden ajan 11.–13.3.2020

Kisapäivänä 14.3. koko keskus on kiinni, katsojille ovet avoinna

15.3. keskus normaalisti auki

Osa kisareiteistä jää seinälle.

Katsojia mahtuu halliin finaalien aikana 80 hlö. Katsojia pyydetään pysymään poissa patjoilta turvallisuussyistä koko karsintojen ajan. Finaaleissa katsojat ohjataan sopiviin paikkoihin henkilökunnan toimesta. 

Muut kisakeskuksen palvelut 

TK Lielahden myymälässä on boulderointivarusteiden lisäksi myynnissä kahvia, teetä, energiapatukoita ja virvoitusjuomia.

Aivan TK Lielahden naapurista löytyy runsas K-Citymarket sekä pikaruokaravintoloita kuten McDonald’s ja Hesburger. Lisäksi Lielahtikeskuksesta vajaa kilometrin päästä löytyy Prisma, nepalilainen ravintola Tribeni, Osuusravintola Oksa, kreikkalainen ravintola Tony’s Gyros sekä meksikolainen ravintola Pancho Villa.

Tapahtuman yhteystiedot ja media 

Facebookissa @Tampereen Kiipeilykeskus, Instagramissa @tre_kiipeilykeskus sekä https://www.tampereenkiipeilykeskus.fi

Jos sinua askarruttaa jokin osakilpailuun liittyen, voit lähettää kysymyksiä sähköpostilla: info@tampereenkiipeilykeskus.fi.

Boulderliigaa koskeviin yleisiin kysymyksiin saat vastauksen parhaiten sähköpostilla: info@boulderliiga.fi.

Osakilpailun finaalia pääset seuraamaan live-lähetyksenä verkossa. Finaalilähetyksen linkki löytyy Boulderliigan Facebookista ennen finaalien alkamista.

Jaa Boulderliigan ilosanomaa jakamalla kuvasi ja kokemuksesi sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla:

#boulderliiga #tampereenkiipeilykeskus #tklielahti

Tervetuloa Boulderliigan kauden 2019–2020 päätöskilpailuun Tampereen Kiipeilykeskus Lielahteen 14.3.2020!