11.1.2020 BOULDERKESKUS – ESPOO

Kisatiedote

Boulderkeskuksella on ilo ja kunnia järjestää vuoden ensimmäinen ja järjestyksessään neljäs Boulderliigan osakilpailu BK Espoossa Suomenojalla. Kilpailu pidetään lauantaina 11.1.2020 ja ovet aukeavat kaikille kisailijoille klo 9.00.

 

Tapahtumapaikka ja pysäköinti

Boulderkeskus Espoo, Niittyrinne 2b 02270 Espoo Pysäköinti Boulderkeskuksen pihassa, vastapäisen Ramirentin pihassa ja Niittyrinteen (katu) varressa.

Espooseen pääsee myös kätevästi metro+bussi -kombolla. Metro kulkee Matinkylään n. 5min välein, josta pääsee bussilla aivan Boulderkeskuksen eteen linjoilla 134, 136 ja 158. Kaikista kätevintä on tarkastaa oikea reitti Helsingin seudun liikenteen Reittioppaasta: https://reittiopas.hsl.fi/

 

Osallistujaohje ja säännöt

Ohjeet ja säännöt löytyvät Boulderliigan sivuilta (www.boulderliiga.fi/saannot) kerrattavaksi tai jos olet ensimmäistä kertaa kisaamassa suosittelemme tutustumaan kisaformaattiin erityisellä tarkkuudella.

 

Ilmoittautuminen

Kilpailuun voi ilmoittautua nettiselaimella Problemator.fi -nettisivuilta tai ilmaisella Problemator -sovelluksella. Sovelluksen voi ladata kännykkään sovelluskaupasta. Ensimmäisellä kerralla sinun tulee luoda henkilökohtaiset tunnukset Problematoriin. Seuraavilla kerroilla voit käyttää samoja tunnuksia ja ilmoittautuminen nopeutuu.

Problematorin kisahausta voit hakea haluamasi kisan ja osallistua muutamalla klikkauksella. Kisapaikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua mukaan saman tien.

Espoon osakilpailuun otetaan maksimissaan 240 kilpailijaa.

Karsinta-aika on kolme tuntia. Katso lisätiedot alta kohdasta ”tapahtumapäivän aikataulu”.

Ilmoittautuminen sulkeutuu keskiviikkona 8.1.2020 klo 21.00. Ilmoittautuminen kisapaikalla ei ole mahdollista.

Osallistumismaksu on 25€.

 

Tapahtumapäivän aikataulu

Halli auki klo 9.00

Alkuinfo klo 9.45 ja 11.45

Juniorit ja ikäsarjat kiipeilevät aikaisemmissa karsinnoissa.

klo 9.00 hallin ovet aukeavat

klo 10-13 Junioreiden ja ikäsarjojen karsinnat

klo 12-15 Avoimien sarjojen karsinnat

Junioreiden ja ikäsarjojen palkinnot jaetaan heti karsintakierroksen päätyttyä, eli heti klo 15 jälkeen.

klo 15-16 Tekninen tauko (finaalireittien rakennus)

klo 15.30 Finalistien eristys alkaa. Eristys ennen finaalia on Boulderkeskuksen yläkerran uudessa treenitilassa.

klo 16.30 Finalistien ja finaalireittien esittely

Finaalit klo 16.45 alkaen. Palkintojen jako heti finaalien jälkeen.

 

Tietoa hallin kiipeilijöille ja katsojille

Halli avataan asiakkaille heti sunnuntaina 12.1.2020 klo 10. Kisareittejä jätetään asiakkaiden kiivettäväksi mahdollisuuksien mukaan.

Yleisö on tervetullut seuraamaan karsintoja ja finaaleja ilmaiseksi.

Finaalit streamataan Youtubeen. Striimi löytyy Boulderliigan YouTube kanavalla: https://www.youtube.com/channel/UCs-_5W4qMNDAo-741J1S9mA/featured

 

Reittitiimi

Pääreitintekijä Jacob Greistorfer ja Boulderkeskuksen upea reittitiimi.

 

Muut kisakeskuksen palvelut

Espoon Boulderkeskuksessa toimii kauppa, josta saa kiipeilytarvikkeiden ja kirjallisuuden lisäksi urheilupatukoita, jäätelöä ja muuta pientä purtavaa sekä erilaisia virvoitusjuomia, kahvia ja teetä. Kävelymatkan päästä löytyvät kauppakeskus ja muutama ravintola.

 

Tapahtuman yhteystiedot ja media

Tiedustelut: info@boulderkeskus.com

Boulderliigan yleisiin kysymyksiin saat vastauksen sähköpostilla info@boulderliiga.fi. Osakilpailun finaalia pääset seuraamaan live-lähetyksenä verkossa Boulderliigan YouTube kanavalla. Linkki finaalilähetykseen löytyy Boulderliigan facebook-sivulta ennen finaalien alkua.
https://www.facebook.com/suomenboulderliiga/

Jaa Boulderliigan ilosanomaa jakamalla kuvasi ja kokemuksesi sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla: #boulderliiga #boulderkeskus #bkespoo